اطلاعات شما نشان می دهد هنوز ثبت نام نكرده اید برای عضویت كلید كنید
طعمه کپور4 - نسخه قابل چاپ
انجمن ماهیگیری ایران فیشینگ
طعمه کپور4 - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ماهیگیری ایران فیشینگ (http://www.anjoman.iranfishing.ir)
+-- انجمن: مطالب ماهیگیری (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-1.html)
+--- انجمن: طعمه های ماهیگیری (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-29.html)
+---- انجمن: طعمه های کپور (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-30.html)
+---- موضوع: طعمه کپور4 (/thread-81.html)



طعمه کپور4 - amir - 2017/05/11

در این پست به انواع مواد  پایه و اسانسها و مواد فضای باز اشاره شده که شما به دلخواه از اسانسها یکی را انتخاب نمایید
[attachment=67]

مواد پایه اصلی:آرد گندم،آرد ذرت،آرد سمولینا،آرد سویا،آرد برنج
مواد فضای باز:تخم مرغ ،پودر بیسکویت ،شیرخشک،کشک ،کره،روغن سویا،، پودر سیر، پودر ماهی ، پودر میگو، شکلات ،نمک،شکر،زرد چوبه ،رنگهای خوراکی.
اسانسها:اسانس آماده کپور،اسانس جو تخمیر شده، اسانس ذرت تخمیر شده،ملاس،وانیل مایع،شربت ب کمپلکس
(دوستان توجه داشته باشند که انتخاب مواد بستگی به سلیقه خودتون داره ولی طبق تحقیقات و تجربه ماهیگیران حرفه ای من بیشتر مواد و ترکیبات مرسوم ورایج بکار رفته در دنیا رو در این پست منعکس کردم!)
اما ترکیب ایده آل:آرد گندم 400گرم،آرد ذرت200گرم،آرد سویا100 گرم،تخم مرغ 1عدد،شیر خشک 30گرم،پودر سیر 10گرم،نمک 2گرم، شکر2گرم ،رنگ خوراکی 1گرم،اسانس کپور 2سی سی