طعمه کپور4 - نسخه قابل چاپ +- انجمن ماهیگیری ایران فیشینگ (http://www.anjoman.iranfishing.ir) +-- انجمن: مطالب ماهیگیری (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-1.html) +--- انجمن: طعمه های ماهیگیری (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-29.html) +---- انجمن: طعمه های کپور (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-30.html) +---- موضوع: طعمه کپور4 (/thread-81.html) |
طعمه کپور4 - amir - 2017/05/11 در این پست به انواع مواد پایه و اسانسها و مواد فضای باز اشاره شده که شما به دلخواه از اسانسها یکی را انتخاب نمایید
[attachment=67]
مواد پایه اصلی:آرد گندم،آرد ذرت،آرد سمولینا،آرد سویا،آرد برنج مواد فضای باز:تخم مرغ ،پودر بیسکویت ،شیرخشک،کشک ،کره،روغن سویا،، پودر سیر، پودر ماهی ، پودر میگو، شکلات ،نمک،شکر،زرد چوبه ،رنگهای خوراکی. اسانسها:اسانس آماده کپور،اسانس جو تخمیر شده، اسانس ذرت تخمیر شده،ملاس،وانیل مایع،شربت ب کمپلکس (دوستان توجه داشته باشند که انتخاب مواد بستگی به سلیقه خودتون داره ولی طبق تحقیقات و تجربه ماهیگیران حرفه ای من بیشتر مواد و ترکیبات مرسوم ورایج بکار رفته در دنیا رو در این پست منعکس کردم!) اما ترکیب ایده آل:آرد گندم 400گرم،آرد ذرت200گرم،آرد سویا100 گرم،تخم مرغ 1عدد،شیر خشک 30گرم،پودر سیر 10گرم،نمک 2گرم، شکر2گرم ،رنگ خوراکی 1گرم،اسانس کپور 2سی سی |