اطلاعات شما نشان می دهد هنوز ثبت نام نكرده اید برای عضویت كلید كنید
ساخت گام به گام ریسه کپوری برای جوشانده ها - نسخه قابل چاپ
انجمن ماهیگیری ایران فیشینگ
ساخت گام به گام ریسه کپوری برای جوشانده ها - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ماهیگیری ایران فیشینگ (http://www.anjoman.iranfishing.ir)
+-- انجمن: مطالب ماهیگیری (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-1.html)
+--- انجمن: ریسه های ماهیگیری (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-22.html)
+--- موضوع: ساخت گام به گام ریسه کپوری برای جوشانده ها (/thread-43.html)



ساخت گام به گام ریسه کپوری برای جوشانده ها - نیما - 2017/04/29

1-  یک نخ نایلونی مونوفیلامنت یا بافته شده قوی ماهیگیری را به طول 20 تا 40 سانتیمتر ببرید. در انتهای نختان یک گره ساده آسان که در شکل نشان داده شده است بزنید. این گره می بایست به شکل یک حلقه کوچک برای استقرار طعمه باشد.
[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
2-انتهای دیگر نخ را از میان چشم قلاب (اندازه ایده آل آن بین2 تا 14 می باشد) عبور دهید. دست کم به اندازه 30 میلیمتر از انتهای حلقه تا خم قلاب برای استقرار طعمه جا بگذارید

[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
3- انتهای نخی را که شما از میان چشم قلاب عبور دادید ، گرفته و آنرا گرداگرد نخ حلقه شده و قسمت صاف قبل از انحنای قلاب دست کم 6 بار بتابانید. اگر از قلاب سایز بزرگتر استفاده می کنید تعداد چرخش بیشتری را منظور کنید. بعد از تاباندن ، انتهای نخ را از میان چشم قلاب بار دیگر عبور دهید.
[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
4-
دو انتهای نخ ماهیگیری را بطور محکم بکشید. در انتها گره قلاب می بایست به آنچیزی که در شکل نشان داده شده استشباهت داشته باشد.

[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

5- به انتهای نخ آزاد ریسه می بایست یک هرزه گرد را متصل نمایید. استفاده از هرزه گرد بدین منظور است که اتصال مطمئنی را بین ریسه و نخ اصلیتان فراهم میکند. همچنین برای محکم نگه داشتن وزنه مورد استفاده قرار می گیرد.
طریقه استقرار طعمه :
برای استقرار طعمه خصوصأ جوشانده ها به یک سوزن جهت کشیدن طعمه بر روی نخ حلقه شده نیاز خواهیم داشت :
1-  یک سوزن بلند بزرگ دوزندگی را تهیه نمایید.

[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
2-      از یک جفت انبردست یا قیچی آهنبر برای برش یک سمت چشم سوزن استفاده کنید.

[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
سوار کردن طعمه بر روی نخ حلقه شده بوسیله سوزن

[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

1- برای قرار دادن طعمه بر روی نخ حلقه شده بسادگی سوزن را درون طعمه فشار دهید. طعمه نشان داده شده یک جوشانده است اما شما می توانید تقریبأ هر نوع طعمه ای را که دوست داشته باشید ، با کمی ابتکار و حوصله مورد استفاده قرار دهید.
[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
2- چشم سوزن که به شکل قلاب در آمده است را درون حلقه نخ قرار دهید و طعمه را بر روی آن بلغزانید.
[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
3- در حال حاضر به چیزی نیازمندید تا طعمه از حلقه خارج نشود. مثلأ اگر جوشانده شما شناوری نباشد می توانید از یک سرب چاکدار استفاده کنید یا اینکه میتوانید حلقه را به قلاب متصل کنید. اگر شما نتوانستید یکی از موارد فوق را فراهم کنید بسادگی یک تکه از علفهای اطرافتان را در حلقه جای داده و طعمه را بر روی آن به سمت عقب بلغزانید.