اطلاعات شما نشان می دهد هنوز ثبت نام نكرده اید برای عضویت كلید كنید
ریسه طعمه های گوشتی - نسخه قابل چاپ
انجمن ماهیگیری ایران فیشینگ
ریسه طعمه های گوشتی - نسخه قابل چاپ

+- انجمن ماهیگیری ایران فیشینگ (http://www.anjoman.iranfishing.ir)
+-- انجمن: مطالب ماهیگیری (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-1.html)
+--- انجمن: ریسه های ماهیگیری (http://www.anjoman.iranfishing.ir/forum-22.html)
+--- موضوع: ریسه طعمه های گوشتی (/thread-42.html)



ریسه طعمه های گوشتی - نیما - 2017/04/29

شما می توانید به راحتی با استفاده از گره مخصوص جوشانده ها که قبلأ در سایت درباره اش توضیح داده ایم، یک ریسه گیسوی بدون گره که در انتهای گیسو یک حلقه وجود داشته باشد، بسازید. سپس یک کش کوچک را در اندازه متناسب طعمه جهت نگهداری طعمه از میان حلقه عبور داده و سپس آن را برگردانده و آن را از میان حلقه کش عبور دهید. کش را کشیده تا به حلقه ریسه محکم شود آنگاه به کمک دو انگشت و شست طعمه گوشتی به شکل گلوله را در میان حلقه قرار دهید و سپس انگشتهایتان را از درون کش خارج کرده و اجازه دهید تا کش به دور طعمه محکم شود.
[عکس: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
این ریسه به شما اجازه می دهد تا بتوانید چندین بار طعمه را پرتاب نمایید در حالیکه قلاب به صورت آزادانه در کنار طعمه جهت بوجود آوردن حداکثر حالت کارآیی قلاب و نفوذ بهتر می باشد. همچنین از این ریسه می توان برای خمیرهای سفت و دیگر طعمه هایی که متعارف برای شیوه ریسه های جوشانده هستند، مورد استفاده قرار گیرند. بعلاوه به جای گوشت می توان از سوسیس یا جگر نیز استفاده نمود.