انجمن ماهیگیری ایران فیشینگ

نسخه‌ی کامل: طعمه کپور 3
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
مواد لازم:
۱ لیوان آرد سویا
۱لیوان آرد ذرت
طمع دهنده دلخواه
مواد را با هم مخلوط کنید سپس به آن به مقدار کافی آب اضافه کنید وبه هم بزنید تا یک خمیر بدست بیاید و سپس به آن طمع دهنده دلخواه را اضافه کنید و برای استحکام بیشتر طعمه می توانید به آن آرد ذرت یا آرد سویا اضافه کنید. بعد خمیر بدست آمده را گلوله گلوله کنید و در آب جوش به مدت
۵ دقیقه بجوشانید تا طعمه به صورت جوشانده دربیاید