2017/04/29، 08:30 AM
ساخت طعمه عسل برای کپور
مواد لازم:
وانیل
۴ قاشوق غذا خوری شکر
عسل
آرد ذرت
آب
آب و وانیل و ۴ قاشوق شکر و عسل را با هم مخلوط کنید و بر روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شروع به جوش خوردن کرد به آرامی به آن یک لیوان آرد ذرت اضافه کنید آن را به خوبی به مدت ۳ دقیقه به هم بزنید تا به یک خمیر مقاوم تبدیل شود و سپس آن را از روی گاز بردارید و بگزارید خنک شود ودر یک کیسه پلاستیکی قرار دهید
مواد لازم:
وانیل
۴ قاشوق غذا خوری شکر
عسل
آرد ذرت
آب
آب و وانیل و ۴ قاشوق شکر و عسل را با هم مخلوط کنید و بر روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شروع به جوش خوردن کرد به آرامی به آن یک لیوان آرد ذرت اضافه کنید آن را به خوبی به مدت ۳ دقیقه به هم بزنید تا به یک خمیر مقاوم تبدیل شود و سپس آن را از روی گاز بردارید و بگزارید خنک شود ودر یک کیسه پلاستیکی قرار دهید