انجمن ماهیگیری ایران فیشینگ

نسخه‌ی کامل: تهیه طعمه جهت صید ماهی بارکودا
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
نکات آموزشی صید ماهی باراکودا:
برای ریسه زدن شما باید از سیسم فلزی یا لیدر فلزی استفاده کنید زیرا دندان های ماهی باراکودا بسیار برنده می باشند ولی استفاده از لید فلزی باعث درصد صید پایین ماهی می شود زیرا ماهی ان را می بیند و تنها راه حل استفاده از نخ نامرعی منو ساده می باشد با استفاده از قلاب پایه بلند برای طعمه تا هنگام دندان گرفتن ماهی دندان ماهی به نخ نرسد وبرای این کار درهنگام نوک زدن شما باید سریع ضربه را وارد کنید که قلاب در لب ماهی گیر کند و دندان ماهی به نخ نرسد

چگونگی آماده کردن ماهی برای طعمه باراکودا :

[عکس: barkod.JPG]
هرچه سایز ماهی بارا کودا بزرگ ترباشد آن ماهی وسواس بیشتری را برای انتخاب طعمه ماهی خود دارد برای همین اگر شما سایز طعمه ماهی را بزرگ تر انتخاب کنید ماهی صید ماهی هدف شما نیز بزرگ تر می شود
[عکس: barkod1.JPG]
یکی از نکات قابل توجه در صید ماهی باراکودای بزرگ این می باشد که طعمه ماهی شما نباید در ان استخوان ماهی و ستون فقرات و جود داشته باشد برای همین در این روش شما استخوان های طعمه ماهی را از ماهی جدا می کنید
[عکس: barkod2.JPG]

بهترین قسمت همان فیله ماهی برای طعمه می باشد که در تصویر مشاهده می کنید و در هنگام زدن طعمه به قلاب شما باید تمام قلاب را به طعمه متصل کنید که ماهی قلاب را نبیند